Over Addi

Even voorstellen: Addi Troost, geboren in 1968 in Sommelsdijk, vader van 3 mooie dochters en de persoon achter deze praktijk.

Sport is er bij ons thuis met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan werd ik door mijn vader meegenomen in verschillende sporten. Altijd fanatiek en tot het uiterste gaan…. Voetbal, hardlopen, tennissen, wielrennen en boksen, waarvan de laatste 2 de boventoon voerden. Met al deze sporten is de interesse naar het functioneren van het menselijk lichaam er altijd geweest maar had ik er, tot nu toe, niets mee gedaan.

Na mijn commerciële studie ben ik in de muziekindustrie terecht gekomen en werk daar nog steeds met veel plezier. Muziek is ook een van mijn grote hobby’s. Toch blijft ook de passie voor de sport groot en is de opleiding tot NGS sportmasseur een hele mooie start geweest en is het tijd me zelf verder te ontwikkelen

Ik wil graag helpen om sporters, maar vooral ook niet sporters, te helpen hun lichaam fit en gezond te houden, dit doormiddel van de juiste massages en advies. Ik weet wat je van je lichaam kan en mag vragen maar weet ook wat er gebeurd als je niet naar je lichaam luistert.  Onderhoud het goed!