OVER ONS.

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN.

Even voorstellen: Wij zijn Addi en Dennis Troost. Twee broers, beiden geboren en getogen in Sommelsdijk. Beiden hebben wij dezelfde passie; sport ! Waardering voor elke vorm, maar onze passie ligt bij het wielrennen, mountainbiken en boksen. Van jongs af aan was sport een belangrijk deel van onze opvoeding. Voetballen, hardlopen, tennissen, wielrennen en boksen. Onze vader was een fanatiek sporter en hij nam ons dan ook graag mee. Met z’n drieën op pad….! We vonden het geweldig.

Door al dit sporten is de interesse in het functioneren van het menselijk lichaam er altijd geweest en heeft het ervoor gezorgd dat wij beiden onze opleiding tot sportmasseur hebben afgerond. En hoe mooi is het dan om onze krachten, kennis, passie en enthousiasme te bundelen in één praktijk.

Wij willen graag helpen om sporters, maar ook degenen die niet sporten, te helpen hun lichaam fit en gezond te houden. Dit doen wij door middel van de juiste massages en advies. We weten allebei wat u van uw lichaam kan en mag vragen, maar weten ook wat er gebeurt als u niet naar uw lichaam luistert. Onderhoud het goed!

OVER ADDI.

Ik ben geboren en getogen in Sommelsdijk. Sinds een aantal jaar woon ik met mijn vriendin in Dordrecht, maar mijn hart ligt nog steeds op het mooiste eiland van Nederland. Ik heb drie prachtige dochters, een bonusdochter en bonuszoon.

Na mijn commerciële studie ben ik in de muziekindustrie terecht gekomen en werk daar nog steeds met veel plezier. Muziek is ook een van mijn grote hobby’s. Toch blijft ook de passie voor de sport groot en is de opleiding tot NGS sportmasseur de start geweest van deze mooie praktijk.

OVER DENNIS.

Ook ik ben geboren en getogen in Sommelsdijk. Ik woon hier  met veel plezier samen met mijn vriendin, onze vier kinderen en labradoodle Charlie.

Ik ben werkzaam als financieel specialist grondzaken bij onze mooie gemeente Goeree-Overflakkee. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond en probeer ik mijn conditie op pijl te houden op de MTB of racefiets. Samen een praktijk is altijd al een van onze dromen geweest, daarom heb ik de opleiding tot ESPO sportmasseur afgerond.

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.